Epimedyumlu Macun (Turški Med)

Home / Epimedyumlu Macun (Turški Med)

Epimedyumlu Macun (Turški Med)

Epimedyumlu Macun – naravni afrodiziak (znan tudi kot turški med) je 100% naravni pripravek na osnovi naravnih darov, ki ponuja rezultate podobne rezultatom kemičnih snovi vendar brez negativnih učinkov. Glavna sestavina izdelka je epimedium, rastlina, imenovana kitajski Yin Yang Huo, tj. rastlina, ki uravnoteži Yin in Yang. Spodbuja erektilno funkcijo pri moških in poveča pretok krvi v nožnico ženskih tkiv.

Gojijo jo v mnogih delih Azije in Evrope. Njegovo delovanje je bilo odkrito, ko je bilo ugotovljeno, da je prišlo do sprememb v spolnem vedenju živali. Epimedium je endemična zdravilna rastlina na jugu Kitajske, kjer se ne uporablja le kot afrodiziak, temveč tudi kot primarno zdravilo za boj proti erektilni disfunkciji. V tradicionalni kitajski medicini zelišče dajejo obema spoloma.

Pri moških se poleg erektilne disfunkcije (moška impotenca) uporablja za povečanje količine sperme in povečanje spolnega užitka, pri ženskah pa ga običajno dajejo v boju proti utrujenosti in hipertenziji, ki se pojavi po menopavzi.

Priporočljivo je uporabiti eno čajno žličko 20-30 min pred spolnim odnosom. Pred uporabo temeljito premešajte.

BREZPLAČNA DOSTAVA.

Količinski Popust: 3+1 Gratis, 5+2 Gratis, 10+5 Gratis!

Za večje količine cena po dogovoru.

  Količina naročila:


  OBVEZNO prava številka, sicer dostava ni možna.
  Dostavna služba vas pred dostavo pokliče, da lahko v primeru spremembe sporočite drugo lokacijo za prevzem.

  NAČIN DOSTAVE

  Epimedyumlu Macun

  Delovanje
  Po 20-30 min
  Vsebina
  45g
  Cena
  30€
  Categories