Kamagra Gold Tablete

Home / Kamagra Gold Tablete

Kamagra Gold Tablete

Kamagra Gold tablete so namenjene moškim, ki imajo občasne ali stalne težave z erekcijo. Kamagra tablete Vam bodo omogočile čvrstejše in dolgotrajnejše erekcije. Kamagra tablete veljajo za visoko kakovosten izdelek, ki je boljša alternativa Viagri in Cialisu. Kamagra tablete so zdravilo, ki odpravljajo težave z erekcijo ali impotenco. Pomagajo razširiti krvne žile v penisu, kar omogoča povečan dotok krvi v penis. S povečanjem dotoka krvi v penis, penis otrdi in pride do erekcije.

Kamagra Gold tableto pogoltnite s kozarcem vode približno eno uro pred predvideno spolno aktivnostjo. Kamagra tablete začnejo delovati cca. 45 do 60 minut po zaužitju. Priporočamo, da Kamagra Gold tablete ne zaužijete po težjem obroku, saj lahko traja dlje, preden začne delovati. Pitje alkohola lahko izniči učinkovanje Kamagra tablete, zato mešanje z alkoholom ni priporočljivo. Kamagra tablete delujejo od 6 do 8 ur po zaužitju.

V škatlici so 4 x 100 mg original Kamagra tablete. Tableto pogoltnite z malo vode. Delovati prične po 45 do 60 min. od zaužitja. Čas delovanja 6 h. Omogočila vam bo čvrste in dolge erekcije. Kamagra tablete so generična verzija popularne Viagre Pfizer.

BREZPLAČNA DOSTAVA.

Količinski Popust: 3+1 Gratis, 5+2 Gratis, 10+5 Gratis!

Za večje količine cena po dogovoru.

 

  Količina naročila:


  OBVEZNO prava številka, sicer dostava ni možna.
  Dostavna služba vas pred dostavo pokliče, da lahko v primeru spremembe sporočite drugo lokacijo za prevzem.

  NAČIN DOSTAVE

  Kamagra Gold

  Delovanje
  Po 45-60 min
  Čas delovanja
  6 ur
  Vsebina
  4 x 100mg tablete
  Cena
  15€
  Categories